# GNSO ICANN60 Draft Schedule & Community Requests

#### Draft schedule as of 13 July 2017



ICANN60 AGM 28 October – 03 November 2017

		ICANN Block Schedule	GNSO Draft Schedule		
08:30 - 09:00	Opt early Start		RDS		
09:00 - 10:15	Block 1 (75 mins)	IW Board Committees Outreach	RDS		
10:15 - 10:30	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
10:30 - 12:00	Block 2 (90 min)	IW Board Committees Outreach	RDS		
12:00 - 13:30	Meetings from 12:15 - 13:15 only	Lunch Break	new gTLD SubPro (start time 12.15)	Lunch Break	Lunch Break
13:30 - 15:00	Block 3 (90 mins)	IW Board Committees Outreach	new gTLD SubPro		
15:00 - 15:15	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
15:15 - 16:45	Block 4 (90 mins)	IW Board Committees Outreach	RPMs		
16:45 - 17:00	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break
17:00 - 18:30	Block 5 (90 mins)	IW Board Committees Outreach	RPMs		
18:30 - 20:00	Block 6 (90 mins)				



# Day 2 – 29 October 2017

	1	ICANN Block Schedule	GNSO Draft Schedule		
08:30 - 09:00	Opt early Start		8.30 - 8.45 Welcome 8.45 - 9.15 RDS PDP WG Update		
09:00 - 10:15	Block 1 (75 mins)	IW Board Committees Newcomers Day	9.15 - 9.45 new gTLD SubPro Update 9.45 - 10.15 - RPMs Update		
10:15 - 10:30	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
10:30 - 12:00	Block 2 (90 min)	IW Board Committees Newcomers Day	10.30 - 11.00 Curative Rights Update 11.00 - 11.30 Topic 1 11.30 - 12.00 Topic 2		
12:00 - 13:30	Meetings from 12:15 - 13:15 only	Lunch Break	Working Lunch - Prep for meeting with GAC, Board, ccNSO	Lunch Break	Lunch Break
13:30 - <b>1</b> 5:00	Block 3 (90 mins)	IW Board Committees Newcomers Day	13.00 - 14.30 - Meeting with the ICANN Board (TBC)		
			14.30 - 15.00 Interview with GNSO Chair Candidates		
15:00 - 15:15	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
15:15 - 16:45	Block 4 (90 mins)	IW Board Committees Newcomers Day	15.15 - 16.15 Meeting with the GAC (TBC)		
16:45 - 17:00	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break
17:00 - 18:30	Block 5 (90 mins)	IW Board Committees Newcomers Day	SG/C meetings		
18:30 - 20:00	Block 6 (90 mins)				



### Day 3 – 30 October 2017

		ICANN Block Schedule	GNSO Draft Schedule		
08:30 - 09:00	Opt early Start				
09:00 - 10:15	Block 1 (75 mins)	Cross Community Topic Session 1			
10:15 - 10:30	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
10:30 - 12:00	Block 2 (90 min)	Public Forum 1			
12:00 - 13:30	Meetings from 12:15 - 13:15 only	Lunch Break	Lunch with ccNSO - TBC (?? - it doesn't look like there will be time to have a cocktail)	Lunch Break	Lunch Break
13:30 - 15:00	Block 3 (90 mins)	Cross Community Topic Session 2			
15:00 - 15:15	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
15:15 - 16:45	Block 4 (90 mins)	Cross Community Topic Session 3			
16:45 - 17:00	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break
17:00 - 18:30	Block 5 (90 mins)	Opening Ceremony (1730 - 1830)			
18:30 - 20:00	Block 6 (90 mins)	Gala Night			



# Day 4 – 31 October 2017

L,		ICANN Block Schedule	GNSO Draft Schedule		
08:30 - 09:00	Opt early Start				
09:00 - 10:15	Block 1 (75 mins)	IW + SO/AC/SG/C Joint Meetings with Board	SG/C Meetings		
10:15 - 10:30	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
10:30 - 12:00	Block 2 (90 min)	IW + SO/AC/SG/C Joint Meetings with Board	SG/C Meetings		
12:00 - 13:30	Meetings from 12:15 - 13:15 only	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break
13:30 - 15:00	Block 3 (90 mins)	IW + SO/AC/SG/C Joint Meetings with Board	SG/C Meetings		
15:00 - 15:15	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
15:15 - 16:45	Block 4 (90 mins)	IW + SO/AC/SG/C Joint Meetings with Board	SG/C Meetings	•	
16:45 - 17:00	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break
17:00 - 18:30	Block 5 (90 mins)	IW + SO/AC/SG/C Joint Meetings with Board	SG/C Meetings		
18:30 - 20:00	Block 6 (90 mins)	Steve Crocker Farewell & Toast			



# Day 5 – 01 November 2017

		ICANN Block Schedule	GNSO Draft Schedule		
08:30 - 09:00	Opt early Start		new gTLD Sub Pro		
09:00 - 10:15	Block 1 (75 mins)	IW + SO/AC/SG/C Joint Meetings with Board	new gTLD Sub Pro	Thick WHOIS IRT	
10:15 - 10:30	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
10:30 - 12:00	Block 2 (90 min)	IW +/or XCI	new gTLD Sub Pro		
12:00 - 13:30	Meetings from 12:15 - 13:15 only	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break
13:30 - 15:00	Block 3 (90 mins)	IW +/or XCI	GNSO Council Open Meeting (start at 13.00)		
15:00 - 15:15	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
15:15 - 16:00	Block 4 (90 mins)	IW +/or XCI Potential alternate slot for CC Topic	GNSO Council Open Meeting Part II (Admin Meeting) until 16.00		
16.00 - 16.45			RDS		
16:45 - 17:00	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break
17:00 - 18:30	Block 5 (90 mins)	IW +/or XCI Potential alternate slot for CC Topic	RDS	GNSO Review WG Meeting (need to check overlap with other WGs to see which conflict is less conflicting)	
18:30 - 20:00	Block 6 (90 mins)				

### Day 6 – 02 November 2017

		ICANN Block Schedule	GNSO Draft Schedule		
08:30 - 09:00	Opt early Start	Appual Caparal Masting			
09:00 - 10:15	Block 1 (75 mins)	Annual General Meeting			
10:15 - 10:30	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
10:30 - 12:00	Block 2 (90 min)	IW +/or XCI	RPMs	CCWG - Auction Proceeds	IGO/INGO IRT
12:00 - 13:30	Meetings from 12:15 - 13:15 only	Lunch Break	GNSO Council wrap up session (12.15 - 13.15)	Lunch Break	Lunch Break
13:30 - 15:00	Block 3 (90 mins)	IW +/or XCI	RPMs	CCWG - Auction Proceeds	
15:00 - 15:15	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
15:15 - 16:45	Block 4 (90 mins)				
16:45 - 17:00	Transfer break	Public Forum 2	Transfer break	Transfer break	Transfer break
17:00 - 18:30	Block 5 (90 mins)				
18:30 - 20:00	Block 6 (90 mins)				
19:00 - 23:00			GNSO Council Development Session Team Building Event		



#### **Day 7 – 03 November 2017**

		ICANN Block Schedule	GNSO Draft Schedule		
08:30 - 09:00	Opt early Start				
09:00 - 10:15	Block 1 (75 mins)	IW + Wrap-Ups	SG/C meetings (optional)		
10:15 - 10:30	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
10:30 - 12:00	Block 2 (90 min)	IW + Wrap-Ups	SG/C meetings (optional)	•	
12:00 - 13:30	Meetings from 12:15 - 13:15 only	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break
13:30 - 15:00	Block 3 (90 mins)	IW + Wrap-Ups	SG/C meetings (optional)		
15:00 - 15:15	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
15:15 - 16:45	Block 4 (90 mins)	IW + Wrap-Ups	SG/C meetings (optional)		
16:45 - 17:00	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break	Transfer break
17:00 - 18:30	Block 5 (90 mins)	ICANN60 Wrap-Up Cocktail			
18:30 - 20:00	Block 6 (90 mins)				

