## Middle East Space Meeting ICANN 70, Virtual

Tuesday 20/04/2021 \_ 11:00 - 12:00

## -----

## **Draft Agenda**

11:00 – 11:05	Welcome address – Tijani BEN JEMAA, Middle East Space Co-Chair	(5 min)
11:05 – 11:10	Opening address – Baher Esmat, ICANN Vice President of Stakeholder Engagement for the Middle East	(5 min)
11:10 – 11:20	Guest addresses:  • Maarten Botterman, Chair of ICANN Board of Directors  • Ihab Osman, ICANN Board Director	(5 min) (5 min)
11:20 - 11:28	Introduction of the topic – Amr Essadr	(8 min)
11:28 – 11:35	Presentation of the statement  • Dima Samaro, ME Space co-chair  • Rolla Hassen, ME Space co-chairs	(7 min)
11:35 – 11:55	Discussion, modification if any and adoption of the statement - $A/\!\!/$	(20 min)
11:55 – 12:00	Closing address – Abdelmonem Galila, Middle East Space Co-Chair	(5 min)