Universal Acceptance

Program for ICANN55 – Marrakesh

As of 2016-03-05

Key Messages:

- First set of Deliverables are ready
- Take them back to your own communities
- Start initiatives in your own communities

Sunday

Workshop - Palmeraie

https://icann.adobeconnect.com/rak55-palmeraie

- 4			
01	8:30	Update on UASG, Re-Organisation, Achievements, focus	Ram Mohan
		(15 min)	
02	8:45	EAI – Report from Coremail on their experiences,	Marvin Wu
		frustrations and lessons learned after more than a year	
		with EAI in production (20 min)	
03	9:05	EAI – Live demonstration of EAI across multiple platforms:	Mark
		Microsoft 365, Gmail, Coremail (40 minutes)	Svancarek;
			Marvin Wu
04	9:45	Update on ICANN IT's Pursuit of UA Readiness (20	Ashwin
		Minutes)	Rangan
	10:20	Break	
05	10:45	Registry/Registrar UA Review (30 minutes)	Rich
			Merdinger
06	11:15	UA Initiatives Around the World	
		- Eastern Europe – Dusan Stojicevic (15 Minutes)	
		- SaudiNIC experiences and initiatives regarding UA	
		Raed Al-Fayez (15 Minutes)	
		 Western Europe – Lars Steffen (15 Minutes) 	
07	Noon	Launching the Quick Docs (20 Minutes)	Mark
			Svancarek
08	12:20	Next Steps	Ram Mohan
	12:30	Lunch	
09	1:30	Detailed Reading – Introduction to Universal Acceptance	Mark
		(3 Hours)	Svancarek

Monday

UA & TF-AIDN (Task Force – Arabic IDNs)



Amandier

11:00 - Noon

Monday

UA @ TechDay

Oliveraie

10:30 – EAI - Wu

13:40 Universal Acceptance

https://icann.adobeconnect.com/rak55-oliveraie

Tuesday

09:00-9:30 - UASG& SSAC

Yacourt

ccNSO Presentation 16:15

Universal Acceptance - an update on achievements and the role of ccTLDs in UA achievement

Don Hollander, ICANN

https://icann.adobeconnect.com/rak55-oliveraie

Wednesday

Toubkal

https://icann.adobeconnect.com/rak55-toubkal

01	09:00	Update on UASG (15 minutes)	Ram Mohan
02	09:15	Review of Quick Guides (30 Minutes)	Mark
			Svancarek
03	09:45	Registry/Registrar UA Issue Identification (10 minutes)	Rich
			Merdinger
04	09:55	UA Readiness Update – ICANN IT (10 minutes)	Ashwin
			Rangan
05	10:05	Q&A (10 minutes)	Ram Mohan

